FoneLab Android Data Recovery Coupon Code

May 9, 2017

Ant Download Manager Pro Full

Ant Download Manager Pro Full Setup, Ant Download Manager Pro Full Serial, Ant Download Manager Pro

Ant Download Manager Pro & Video Downloader en série, Seriell, serye, serie, seriale
Ant Download Manager Pro, Ant Download Manager Pro Full, Ant Download Manager Pro Key, Ant Download Manager Pro Serial, Ant Download Manager Pro Lizenz, Ant Download Manager Pro Register, Ant Download Manager Pro Lizenz Key, Ant Download Manager Pro Full Setup, Ant Download Manager Pro 2017...
Ant İndirme Yöneticisi ve Video Downloader
Ant Download Manager , herhangi bir internet dosyasının hızlı ve kolay bir indiricisidir. Birçok popüler video servisinin gelişmiş desteği (DailyMotion, Facebook, Rutube, Twitter, Vimeo, vb.).

Ana Özellikler
En popüler web tarayıcılarına tam entegrasyon: Internet Explorer 8+, Mozilla Firefox 32 +, Google Chrome 31+ ve bunların klonları (Soluk Ay, Opera, Vivaldi, Slimjet, ComodoDragon, vb.).
Yerleşik video yakalayıcı tarayıcı, birçok siteden ve video servisinden video indirmenize izin verir. Videonun seçimini, boyutunu ve kalitesini kolaylaştırmak için bir video düğmesi bulunur. Youtube.com, vimeo.com, dailymotion.com, facebook.com, instagram.com, rutube.ru, coub.com, vine.co, bbc.com, twitter.com ve diğer pek çok popüler video servisini destekler . Sitelerin listesi ve video paylaşımı yapılmaz. Genel algoritmalar, geliştiricilerin bilmediği birçok kaynaktan video indirmenize izin verir.
Video yakalarken AntDM her zaman video sesi çıkarma ve MP3 formatına dönüştürme imkanı sunar. Bunu yapmak için, bir video menü öğesi düğmesi vardır. Bazı durumlarda, sesin MP3 formatına dönüştürülmesi hakkında bir mesaj olabilir.
Video dosyalarını ana dosyalar listesinde önizlemek için kullanışlı bir özellik var. Fareyi video ya da ses dosyası satırına getirin ve AntDM aracı ipucu penceresinde mediaplayer'ı başlatacaktır.
AntDM indirme hızını azaltma veya önemli ölçüde azaltma ve diğer programların daha hızlı çalışmasına izin verme yeteneğine sahiptir (örn. Tarayıcı). Varsayılan olarak AntDM indirme hızı sınırsızdır.
Çok parçacıklı indirme, herhangi bir indirme manader dosyasının temel işlevlerinden biridir. Bu, dosyaların indirilmesini önemli ölçüde hızlandırır (bazı durumlarda 10 kata kadar). 
Çoğu web sunucusu çok iş parçacıklı indirmeyi sağlar. AntDM, 1'den 32'ye kadar iş parçacığından indirmeyi ayarlamaya izin verir. Genel olarak, indirme başına 5-8 iş parçacığı önerilir. Bu, aynı anda birden fazla dosya yüklemenize ve bilgisayarınıza aşırı yükleme yapmamanıza izin verir.
Sürükle ve Bırak özelliği, dosyalarınızı terget klasörüne veya masaüstüne indirmek veya indirmek için AntDM'deki bağlantıların hareketi ile çalışmayı kolaylaştırır.
Build-in bağlantılar analizörü, dosyaları indirmek için gizli linkleri açığa çıkararak statik sayfayı keşfetmenize olanak tanır.
Ağ protokollerini destekler HTTP (S), FTP (S). Medya protokolleri F4M, M3U8, RTMP (x).
Proxy HTTP (S), FTP, SOCKS4,5'i destekler.
Bir sürü dosya indirmek istiyorsanız, bağlantılarını TXT veya LNK uzantılı tek bir metin dosyasına alın ve indirin (Ana menü \ Dosya \ Bağlantı Dosyası Yükle ...). Test edilmiş download 10-20-40 bin dosya boyutlarında 100KB-1 MB her biri.
En popüler jeneratörleri destekle Premium Linkler (Debrids) alldebrid.com, cocoleech.com, debrid-link.fr, ffdownloader.com, linksnappy.com, mega-debrid.eu, real-debrid.com, premium.rpnet.biz, sadece -debrid.com, vs. AntDM, barındırıcıların bağlantı primini oluşturur (örneğin: Uploaded.net, 1fichier.com, Uplea.com, turbobit.net, uptobox.com, rapidgator.net, ... ve diğerleri) doğrudan yazılımda "Premium Linkler Jeneratörü" hizmetleri aracılığıyla. (Bağlantı oluşturmak için web sitesi bağlantı üreticisine gitmeniz gerekmez).
Yüklenen tüm dosyalar, klasörlere MIME türüne göre kategorilere kaydedilir. Tüm büyük dosya türleri için kategorileri destekler: Arşiv, Ses, Belgeler, Resimler, Programlar, Filmler, Diğer. AntDM'nin iki bölme görünümü kategorisi vardır: kısa ve benzer ağaç dolu.
Taşınabilir sürüm mevcut değildir, ancak taşınabilirlik korunmaktadır ve yapılması çok kolaydır. Bir kez AntDM yükleyin, flash sürücüsündeki yükleme klasörünü kopyalayın. Yeni bir bilgisayarda başladıktan sonra, AntDM kendisinin kendi ayarlarını yapması ve tarayıcı için eklentiler kurması gerekir.
Dil desteği, yeni diller ekleyerek sürekli genişliyor. Şu anda mevcut: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Rusça, İsveççe, İspanyolca, Portekizce, Portekizce (Brezilya), Norveççe, Hollandaca, Lehçe.


No comments:

Post a Comment